HV United Breda Jeugdkamp 2019

23 april 2019

Nu we de eerste zonnige dagen weer hebben gehad, komen de kriebels opnieuw naar boven. Kriebels? Ja, de Jeugdkamp-kriebels natuurlijk. Want net als in de voorgaande jaren wordt er vlak voor de zomervakantie weer een sport- en spelkamp georganiseerd voor de jeugd van United Breda. Het Handbaljeugdkamp wordt gehouden van vrijdagavond 21 juni tot en met zondagochtend 23 juni 2019.

 

De F-jeugd, E-jeugd, D-jeugd, Cjeugd en Bjeugd van United Breda mogen mee op dit kamp, maar ook hun broertjes, zusjes of vriendjes zijn welkom, mits ze ouder zijn dan 4 jaar en jonger dan 16 jaar. Natuurlijk hebben de jeugdleden van United Breda voorrang om deel te nemen, want er bestaat een maximum voor het aantal deelnemers.

 

Over het thema voor dit Minikamp hebben we niet lang na hoeven te denken. Het is `TOP SECRET´ drie dagen met meer dan alleen maar spelletjes hoor. Het Jeugdkamp wordt gehouden bij Hopper Jeugdverblijf Drieboomkensberg, Sint Pauluslaan 14, 2390 Westmalle in België. De kosten voor deelname (onderdak, eten, drinken en versnaperingen) bedragen 55,- per persoon. (info over betalen volgt nog)

 

Het Jeugdkamp komt er dus aan; hopelijk ook voor jou. Wij gaan ondertussen een vol, maar leuk en gezellig programma in elkaar zetten. Jullie hoeven dan straks alleen je kampeerspullen, een goed humeur en een fit lichaam mee te brengen.

Heb je al zin gekregen om mee te gaan, mail of bel dan voor 25 mei aanstaande naar:

Monique Busio,  06-20722950 of  moniquebusio@gmail.com

 

En je weet het: vol is vol, dus wees er snel bij.