Pinkstertoernooi 2019

Beste handbal vrienden en fanaten!

Dit jaar staat het pinkster weekend weer in het teken van handbal bij HV United Breda. Met vele activiteiten van feest tot sport, van eten & drinken tot een enge spooktocht! Benieuwd naar alle activiteiten? Kijk dan op de poster wat er wanneer allemaal te doen is.

Zo beginnen we op zaterdag met Beach handbal voor de jeugd. Na afloop kun je genieten van een goede en lekkere maaltijd bij de kantine. Hier op volgend is er een heuse spooktocht voor wie durft! En voor alle bange papa’s mama’s opa’s en oma’s worden er leuke spelletjes gedaan in de kantine! PLAY, DRINK, WIN!

Op zondag zijn dan de senioren en de A-jeugd aan de beurt voor het Beach handbal. Met hierop aansluitend de jaarlijkse BBQ! Lekker uitbuiken van het goede eten en ons allen omkleden voor de grote feestavond van het weekend! Want we gaan nog even lekker verder griezelen met het thema meest : UNITED BY NIGHT!

En dan de maandag! Het grote veldtoernooi begint! Heel de dag zijn er wedstrijden voor jong en oud! Dit is de drukste dag van het weekend met jaarlijks meer dan 50 deelnemende teams. Deze dag staat in het teken van handbal, fair play, gezelligheid en nog veel meer!

Nu vraag je jezelf natuurlijk af hoe je het hele weekend overal bij kan zijn? Dat is heel simpel! Neem je tent mee en blijf overnachten! Zo hoef je niets te missen van het hele weekend. Ook kan er voor je ontbijt gezorgd worden.

Vergeet je niet voor alle activiteiten die je mee wilt doen op te geven via het inschrijf formulier!

Nog niet al je vragen beantwoord? Stuur dan een mailtje naar pinkstertoernooi.hvunitedbreda@gmail.com

Zien we je dan?! Mooi, tot met Pinksteren!

Wij hebben er al mega veel zin in!