Pinkstertoernooi 2019

Kom dit jaar gezellig naar het jaarlijkse Pinkstertoernooi van HV United Breda op 8, 9 en 10 juni! Dit 3-daagse handbaltoernooi biedt voor jong en oud sportieve activiteiten en brengt veel gezelligheid met zich mee. Dit jaar zal het toernooi omgetoverd worden tot een spannende spookstad: UNITED BY NIGHT. Durf jij het aan?

Op zaterdag is er een Beach handbaltoernooi voor de jeugdteams tot en met de B-jeugd. Zaterdagavond is er een spooktocht georganiseerd voor degenen die het erop durven te wagen om de geheimen van de spookstad te ontdekken. Op zondag is het Beach handbaltoernooi voor de senioren vanaf de A-jeugd met aansluitend een goed verzorgde BBQ. Op zondagavond is het grote themafeest UNITED BY NIGHT. Trek je engste feestkleding aan en wie weet winnen jij en je team/vereniging de prijs als best verkleed in het thema! Op maandag is de toernooidag waar we, zoals we gewend zijn, lekker een potje gaan handballen.

Ben je enthousiast geworden? SPREAD THE WORD! Maak je team en/of vereniging enthousiast voor ons toernooi en schrijf je in!

Op ons toernooi is het mogelijk om te overnachten, dit zodat je niets hoeft te missen van alle leuke en sportieve activiteiten tijdens ons toernooi. Ook is het mogelijk om je in te schrijven voor losse activiteiten zoals enkel het Beach handbaltoernooi. Tevens is eht mogelijk om je alleen in te schrijven voor de toernooidag op de pinkstermaandag, want uiteindelijk is handballen het liefste wat we doen, toch?

Meer informatie over het toernooi en wanneer je je kan inschrijven volgt op de facebook van HV United Breda: https://www.facebook.com/hvunitedbreda/ en op onze website: www.hvunitedbreda.nl

Voor vragen en/of opmerkingen kan je de toernooicommissie altijd mailen op: pinkstertoernooi.hvunitedbreda@gmail.com