Inleveren loten Grote Club Actie!

25 oktober 2018

Beste leden en ouders van leden,

De verkoopperiode van de Grote Club Actie is beëindigd en dus is het tijd om boekjes met verkochte loten te gaan verzamelen.

Daarom zullen Patric Peeters en/of Cor van Dijk (de organisators van de GCA vanuit de sponsorcommissie) op dinsdagavond 30 oktober en vrijdag 2 november in de sporthal Haagse Beemden aanwezig van 18:30 – 21:30 om de boekjes van de Grote Club Actie in ontvangst te nemen.

Zorgen jullie er voor dat je dan aanwezig bent met de verkochte boekjes, of geef vooraf deze boekjes mee aan een bekende. Mocht je de boekjes op een ander moment willen komen brengen, neem dan contact op met de Sponsorcommissie (zie website www.hvunitedbreda.nl. Bedankt alvast.

Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat !

Het bestuur